Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Troubadoursorkest La Strada

Gage vanaf € 1.575,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Troubadourstrio
Duur 4 x 30 minuten
Geluid n.v.t.
Bezetting 3 personen
Genre wereldmuziek

Troubadoursorkest La Strada


La Strada neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Ska, Pop, Klezmer, Jazz, Rock ‘n Roll, Blues, Çzardas, in het Nederlands, Russisch, Engels, Spaans en nog veel meer. Niks is te gek.

Van salons en blokhutten tot parkeerterreinen van 5-sterren hotels speelt La Strada voor managers en personeel, beslissers en besluitelozen, grootouders en kleinkinderen, gelovigen en goddelozen.

Dit energieke muzikale drietal speelt voor, tussen en met het publiek. Akoestisch of met een door henzelf ontworpen draadloos geluidsysteem. Zo kunnen ze één tot en met honderden mensen aan. Overal zetten ze iets unieks neer.

La Strada bestaat uit rasentertainers die reeds in alle hoeken van de wereld optraden. En voor publiek van allerlei pluimage. Wie La Strada al langer kent weet dat ze altijd goed aanvoelen wat er op uw happening nodig is. Soms is La Strada een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maakt La Strada gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek.

Note: de speeltijden dienen plaats te vinden binnen 4 uur!


Uitgelicht filmpje

Troubadoursorkest La Strada

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Troubadoursorkest La Strada

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team