Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Truus Trut & De Terlenka's

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Smartlappencoverband
Duur 3 x 55 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 6 personen
Genre Nederlands, smartlappen

Truus Trut & De Terlenka's


Op de immer durende zoektocht naar talent stuitten onze scouts in een enclave op de Veluwe op een unieke familie.

Op een boerenplaats, verborgen tussen struikgewas en bomen troffen zij daar 5 broers en een zuster aan, die gezamenlijk leven in een boerderij waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het gezin stamt uit een zeer conservatief geslacht, maar heeft zich na het verscheiden van pa en ma en dwars tegen hun geloofsovertuiging in, toch enkele hedendaagse verworvenheden eigen gemaakt.

Zo beschikken zij als een van de weinigen in de regio over radio en tv. E.O. en Tros zijn de favoriete tv-omroepen en de radio staat steevast afgestemd op Radio NL. Ook houden zou er een gezamenlijke hobby op na. Na gedane arbeid musiceren zij dagelijks in de grote boerenschuur. Het is niet verwonderlijk, dat mede onder invloed van hun conservatieve achtergrond, de belangstelling van de familie sterk uitgaat naar het Hollandstalig repertoire. Frans Bauer, André Hazes, Ronnie Tober, Corry Konings en Koos Alberts zijn enkele van hun favoriete artiesten waarvan zij alle platen in huis hebben en geen tv-special overslaan!

Ons voorstel om Nederland kennis te laten maken met de familiehobby stuitte in eerste instantie op veel weerstand, wereldvreemd en eenkennig als broers en zuster zijn. Na veel vijven en zessen, en het vooruitzicht van een aantrekkelijke vergoeding voor relatief lichte arbeid, gingen zij toch overstag.

Wij presenteren u vol trots, straight from the Veluwe: Truus Trut & de Terlenka's

Truus en haar broers Theo Jr., Tinus, Teun, Ted en Tom brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.

Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte. Om de knusse, oerhollandse familiesfeer te behouden en de optredens toch iets 'eigens' en vertrouwds mee te geven wordt als podium-entourage een deel van de huisraad meegenomen.

Wars van frivoliteiten wenste de familie overigens aan de eigen -zondagse- kleding geen concessies te doen. Kortom: Truus Trut & de Terlenka's, voor als het ècht feest mag worden!

Note: voor feesttenten en bedrijfsfeesten geldt een hogere gage: € 3995,-


Uitgelicht filmpje

Truus Trut & De Terlenka's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Truus Trut & De Terlenka's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team