Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Turn Up The 90’s

Gage vanaf € 3.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

90's show band
Duur 3 x 45 minuten met DJ 4,5 uur
Geluidincl. DJ/licht/special effects tot 1000 pers.
Bezetting 8 personen
Genre 90's/Dance


Turn Up The 90’s


Nineties feesten zijn ongekend populair: gegarandeerd volle zalen met herkenbare muziek voor jong én oud. Met de nieuwe 90’s sensatie ‘Turn Up The 90’s’ verzorgen wij vanaf heden de ultieme liveshow voor dit segment en ieder ander feest dat op zoek is naar een unieke invulling.

Een avondvullende show vol special effects, een overweldigende licht- en lasershow en complete interactie met het publiek, maken een feest met Turn Up The 90’s tot een ware beleving. De 7-koppige band speelt meer dan 100 dancehits uit de 90’s, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash ups. Ondersteund door een vaste professionele technische crew en met de beste muzikanten uit de scene, staat deze indrukwekkende  live-act aan de top van de Nederlandse entertainmentindustrie.

De 4,5 uur durende show is een uitgebalanceerd geheel waarin Turn Up The 90’s band drie sets van 45 minuten speelt, aangevuld met een 90’s-DJ. Turn Up The 90’s is een complete avond vol herkenbaar, enthousiast en commercieel 90’s entertainment! Totaal € 4975,00 ex


Uitgelicht filmpje

Turn Up The 90’s

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Turn Up The 90’s

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team