Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Twan Lijten

Gage vanaf € 1.275,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Twan Lijten


Twan Lijten is als helft van een tweeling opgegroeid in het Brabantse dorp Asten. Al op jonge leeftijd kwam Twan in aanraking met muziek. Zijn oudere broer Gerard speelde namelijk ook gitaar. Zijn eerste liedje schreef hij op 10-jarige leeftijd en eigenlijk is hij daar nooit meer mee gestopt.

Na wat omzwervingen in de muziek en een redelijk succes met de band HUYGEN hield Twan het voor gezien met het zingen en spelen van Engelstalige popmuziek. De voorkeur ging meer en meer uit naar Nederpop. Zo gebeurde het dan ook dat de eerste Nederlandstalige popliedjes uit zijn pen kwamen gerold. Een van die nummers is "Puur op het gevoel", een meezinger die het midden houdt tussen De Dijk , BlØf en Guus Meeuwis . Eenmaal opgenomen en opgestuurd naar diverse radiostations, blijkt het nummer goed aan te slaan. Het was dan ook mooi dat bij de premiere voor een groot publiek, het Festival van het Levenslied, een groot aantal mensen het nummer al mee kon zingen...

Twan Lijten is naast muzikant ook kroegbaas van muziek- en eetcafé "Plezanterij de Schouw" in Tilburg en mede-eigenaar van een uitgeverij waarvan hij de internetafdeling runt. Zijn hobby's zijn koken, lekker uit gaan eten, reizen, auto's, motorrijden, voetbal en natuurlijk muziek maken.

 

 


Uitgelicht filmpje

Twan Lijten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Twan Lijten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team