Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van TXL

Gage vanaf € 2.400,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 750 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround

TXL


Een vernieuwend concept, speciaal bedoeld voor bruiloften en andere feesten. De doelstelling van TXL is het entertainen van de gasten op een muzikale manier.

Een podium opstelling met als middelpunt de vleugel , bespeeld door Bob, vanwaar hij het directe contact met de gasten onderhoud. Op het juiste moment betrekt hij de gasten en al op menig feest heeft het bruidspaar een wel heel persoonlijk liefdeslied mogen aanhoren.

Op de bedrijfsfeesten wordt er, daar waar het kan en mag, muzikaal contact gezocht met de gasten. Het creëren van een intieme sfeer, entertainen en de gasten een goed gevoel meegeven dat is de kracht achter en opdracht van dit vijftal.

Met zangeres Khadija, die de soulmuziek weer doet herleven, is TXL gegroeid tot een Topper in dit genre.

Buitenpodia – braderieën e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.

TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.

Buitenpodia – braderieën e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.

Buitenpodia – braderieën e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.


Uitgelicht filmpje

TXL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over TXL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team