Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Vangrail

Gage vanaf € 3.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround/eigen werk

Vangrail


Stoer en verrassend, enthousiast en met een bijzonder entertainmentgehalte laat Vangrail uw gasten helemaal "los"komen van jong tot oud.

Of het nu het afwisselende repertoire, de fantastische lichtshow, het meer dan bijzondere decor, de professionele crew of de met muziek door hun aderen stromende bandleden is; het is in ieder geval de chemie & energie die ontstaat als Vangrail de eerste noot strak speelt.

Vangrail laat geen moment onbenut om alle ingrediënten aan te wenden en er een spektakel van te maken, helaas ze kunnen niet anders.
Het publiek zal ook spreken van 'een avondje Vangrail' welke niet vergelijkbaar is met welke band dan ook in Nederland.

Vangrail speelt een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit klassiekers, fantastische medleys, hedendaagse hits en natuurlijk het succesvolle eigen werk (zes Mega Top 100 noteringen!). Deze leveren een setlijst waarin rock, nederlandstalig, ballads, feest en akoestische nummers elkaar strak en op onnavolgbare wijze opvolgen en waarbij het publiek van jong tot oud aan zijn trekken komt.

Naast het up-to-date houden van het coverrepertoire is Vangrail zeer intensief bezig met nieuw eigen werk, waardoor elke Vangrail show weer uniek is.

Note:

Vrijdag+ zaterdag+feesttenten  € 3975,00 ex BTW ex buma

Zondag tm donderdag € 3475,00 ex BTW ex buma


Uitgelicht filmpje

Vangrail

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Vangrail

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team