Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Vengaboys

Gage vanaf € 7.000,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid M - B-set tot 800 personen
Bezetting 4 personen
Genre Dance / 90's


Vengaboys


Het is de hoogste tijd dat de belangrijke encyclopedieën bij het woord "PARTY" een foto van de Vengaboys afdrukken. Al sinds de eerste tekenen van het Venga-isme in begin jaren negentig het levenslicht zagen, hangt er een constante party-vibe rond de leden..

In de zomer van 1995 bundelden DJ's Danski en Delmundo hun krachten met vier van de vaste gasten op hun beruchte strandfeesten, twee jongens en twee meisjes. In eerste instantie was dit viertal werkzaam als professionele dansers bij de podiumact van de DJ's. Deze dansacts waren altijd bijzonder en opvallend: zingende nonnen, brandende meubelstukken en jerrycans vol Vaseline werden niet geschuwd.

De single 'Up and Down' werd in maart 1997 gelanceerd. De single behaalde de top 5 in Nederland, Denemarken, Frankrijk, Spanje... om kort te zijn: het was in heel Europa een grote hit. Het eerste Vengaboys-album, 'Greatest Hits', werd binnen een mum van tijd een wereldwijde bestseller. Tot nu toe hebben de Vengaboys wereldwijd meer dan 10 miljoen singles en 5 miljoen exemplaren van hun eerste album verkocht. Daarmee zijn ze met afstand de populairste Nederlandse groep aller tijden.

In maart 2000 verscheen het tweede album van de Vengaboys, profetisch getiteld 'The Platinum Album'. Op deze cd zijn de grote hits 'Kiss (When The Sun Don't Shine)', 'Shalala lala', 'Uncle John From Jamaica' en 'Cheekah Bow Bow' terug te vinden. De release van het Platinum Album markeerde ook een tweetal wijzigingen in de samenstelling van de Vengaboys: allereerst verliet groepslid Robin de band om een solocarrière te starten.Zijn beste vriend; voormalig dolfijnentrainer Yorick heeft zijn plaats op onnavolgbare wijze ingenomen. In de zomer van 2000 introduceerden de Vengaboys hun vijfde groepslid: Cheekah.

Met de inlijving van dit cyber-lid zijn de Vengaboys de eerste groep ooit met een digitaal groepslid. Cheekah is niet alleen verantwoordelijk voor de zangpartijen op de single "Cheekah Bow Bow", maar hij is ook de gastheer op de officiële Vengaboys-website. Het is overduidelijk: de Vengaboys rusten niet voordat de hele wereld weetwat het begrip "PARTY" nou eigenlijk inhoudt...

Note: deze gage geldt uitsluitend voor optredens in Nederland van zondag t/m vrijdag. 
Zaterdagen en Feestdagen € 8000,00 ex BTW ex buma

 

 

 

 

 


Uitgelicht filmpje

Vengaboys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Vengaboys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team