Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Vital Sign

Gage vanaf € 2.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 4 personen
Genre allround

Vital Sign


Rockend door de complete pophistorie! Ongegeneerd knallen, lekker uit je dak gaan en feesten met het energieke viertal Vital Sign. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze band die in een basisbezetting werkelijk alles uit de kast trekt, van Abba tot en met Van Halen, maar altijd en bovenal LIVE!

Vital Sign knalt sinds 2000 door de speakers van de meest uiteenlopende locaties. In het voorprogramma van meeknikkende Jovink’s en Direct, op eigen houtje in grote feesttenten, buitenpodia, discotheken maar ook in een gezellige kroeg. Vol ambitie en altijd enthousiast.

Altijd in dezelfde 5-mans samenstelling bestaat de groep hedentendage uit doorgewinterde podiumbeesten. Zanger Edwin is een volumekanon en een lopend hit-encyclopedie. Ritmebeesten Hans op bas en Rob op drums ondersteunen hem met een lekkere vette en strakke groove. Gitarist Iwan is bekwaam in het maken van geluiden die overal vandaan lijken te komen. Zangeres Lilian maakt met haar waanzinnige uitstraling en dito stemgeluid de band compleet. Bezeten van hun instrument en allen zingend creëren zij het unieke geluid van een band die op niets anders lijkt, maar op elke locatie zijn plaats overtuigend veroverd.

Anno 2009 is Vital Sign een complete trip door de muziekgeschiedenis, met natuurlijk ook veel aandacht voor de hedendaagse toppers. Een optreden van Vital Sign is een feest van herkenning voor iedereen die livebands een warm hart toedraagt. Met nummers uit alle windrichtingen maar met het geluid van nu!


Uitgelicht filmpje

Vital Sign

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Vital Sign

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team