Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Waarzegster Mary-Jane

Gage vanaf € 550,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Waarzegster
Duur 1 x 180 minuten
Geluid n.v.t.
Bezetting 1 persoon
Genre animatie

Waarzegster Mary-Jane


In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten.

Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven.

Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting.

Allerhande zaken kunnen aan de orde komen. Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Natuurlijk is het bezoek – waarbij Mary Jane U meeneemt op een reis door het heden, verleden en toekomst – op geheel vrijwillige basis.

Note: extra kosten voor tent: € 80,-

Note: extra uur: € 80,-


Uitgelicht filmpje

Waarzegster Mary-Jane

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Waarzegster Mary-Jane

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team