Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Walter Ego

Gage vanaf € 650,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Exclusief, enkel monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre Duits/Apres-Ski Deze gage geldt voor optredens in de provincie Limburg! Overige provincies € 750,- met uitzondering van Groningen, Friesland en Noord-Holland. Daar geldt een gage van € 850,-.


Walter Ego


Stimmung, onderhoudend, performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op Walter Ego. Een rasechte entertainer die geboren is om het publiek te amuseren!
Op zijn twaalfde begonnen met muziek op het traditionele orgel. In diverse bands toetsen gespeeld en naderhand, als solo zanger / entertainer. Daarnaast was "Walter Ego" disc jockey tot zijn twintigste levensjaar in regionale discotheken in Zuid-Limburg. " Ik ben opgegroeid in een gezin waar Deutsche Schlagermuziek favoriet was en dat is er nooit meer echt uitgegaan, Auf geht's...! "

Liebe Grüße euer Strolch,
Walter Ego

Deze gage geldt voor optredens in de provincie Limburg! Overige provincies € 750,- met uitzondering van Groningen, Friesland en Noord-Holland. Daar geldt een gage van € 850,-.


Uitgelicht filmpje

Walter Ego

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Walter Ego

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team