Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Weekend Warriors

Gage vanaf € 2.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband/popband
Duur 1 x 90 minuten
Geluid Exclusief.
Bezetting 7 personen
Genre Allround 


Weekend Warriors


WEEKEND WARRIORS is de nieuwste sensatie op de Nederlandse festivalbodem. Met militaire precisie vuren deze podiumdieren een explosieve show met een onevenaarbare hitdichtheid op je af. Een staakt-het-feesten is uitgesloten!

Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de WARRIORS ieder weekend alsof het hun laatste is: af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch, maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind, naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow. Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd.

WEEKEND WARRIORS voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma, maar ook Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat.

Weekend Warriors – Een staakt-het-feesten behoort niet tot de mogelijkheden!


Uitgelicht filmpje

Weekend Warriors

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Weekend Warriors

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team