Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Wesley Broens

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid excusief, alleen monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

 


Wesley Broens


Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry, die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was en zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme & recreatie, (die hij in mei 2015 heeft afgerond) heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was hij vaak in het weekend te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

In 2013 bracht Wesley zijn debuut single uit, getiteld ‘Wat moet ik doen’. Zijn single ‘Het is weer zomer’ werd in 2015 een goed gedraaide single op de lokale radiostations en
bijbehorende clip deed het goed op TV. Zelfs in België werd de single opgepakt en gedraaid en dat smaakte naar meer.

In de zomer van 2016 kwam Wesley met een spaans getinte single ‘Zij is zo mooi’ de spaanse gitaren in combinatie met de accordeon zorgen voor een heerlijk mid-tempo liedje met een zomerse clip erbij die je zeker ook even moet zien!

Nu er voor Wesley een spannende tijd aanbreekt, door zijn deelname aan een super leuke realityserie (OODGWW) die vanaf begin november op TV te zien zal zijn.
Zal hij ook nog eens in diezelfde periode medio 8 november zijn nieuwe single uitbrengen. De titel ‘Ik wil jou’ willen wij al graag met je delen maar de bijbehorende clip wordt momenteel afgemonteerd en het eindresultaat zal héél Nederland doen glimlachen! Het wordt een zéér leuke én speciale clip met alle deelnemers aan het programma erin hou de site dus in de gaten.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes


Wesley Broens in het nieuws

Wesley Broens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Wesley Broens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team