Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Willem Mulder

Gage vanaf € 1.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig

Willem Mulder


Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij zijn verdere leven wou gaan doen.Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon want dat vond hij zo’n mooi instrument. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende "Lach en een Traan show van Johnny Hoes.

Op 15 jarige leeftijd kwam Willem bij de Havenzangers Echter er was 1 probleem. Hij zat nog op school. Toen Willem samen met zijn vader een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen. Met de Havenzangers heeft hij inmiddels vele hits op zijn naam staan; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, ’s Nachts na tweeën, kregen 9 gouden en 5 platina platen, een Edison, een Gouden muziek cassette en Willem kreeg in 2003 een koninklijke onderscheiding.

In 2007 besloot Willem om als solo artiest verder te gaan. Hij bracht 3 succesvolle solo singels uit. "Een Gouden Ster", "Mag Ik Bij Je Blijven" en "JIJ".

In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn zoon Wesley het nieuwe feestduo Mulder&Mulder. Samen veroveren ze momenteel heel Nederland met hun hit "Cheerio".


Uitgelicht filmpje

Willem Mulder

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Willem Mulder

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team