Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van William Bonne

Gage vanaf € 495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 min.
Geluid In overleg
Bezetting 1 persoon
Genre Zanger


William Bonne


William Bonne is geboren op 6 augustus 1985 te Apeldoorn. Sinds 2008 is deze altijd goedlachse en vrolijke zanger te zien op de bühne en trekt hij het hele land door. 

Samen met zijn beste vriend Sander Beumer startte het duo in 2009 een drive in show onder de naam Galaxy Events Drive In en al snel steeg het aantal boekingen. Naast de drive in show heeft William diverse singles uitgebracht en in .... zijn debuutalbum ‘Naam’. De mannen brachten in 2016 samen het liedje ‘Radeloos Hopeloos Verliefd’ uit.

In 2016 ging het roer om en besloot William een samenwerking aan te gaan met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar en Michael Hartkamp als zijn nieuwe manager. 

Het heeft geleid tot zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’. Met deze plaat laat de zanger nogmaals duidelijk zien dat hij een échte feestzanger is en van iedere boeking een top feest weet te maken.


Uitgelicht filmpje

William Bonne

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over William Bonne

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team