Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Willie Oosterhuis

Gage vanaf € 125,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Presentator RTV Oost
Duur in overleg
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre presentatie

Willie Oosterhuis


Willie is wereldberoemd… in Overijssel tenminste. Een familienaam is niet nodig… en zelfs verwarrend… Williewelofwillienie… alles mag… alles kan…. alles is goed…. zo kennen ze hem…

Deze programmamaker steelt de harten met zijn verrassende creaties en z’n onvervalste oostelijke streektaal…Want misschien is dát wel het handelsmerk van Willie. Elke maandagavond gaat hij in ‘Willie’ op zoek naar – nee, niet het nieuws – het tegenverhaal. Hij houdt een spiegel voor, soms een lachspiegel, soms een gebroken spiegel. En dat allemaal op zo’n heerlijke onderons, no-nonsense manier, dat je zou vergeten dat Willie wereldberoemd is in Overijssel. Vooral Willie zelf blijft de jongen van hiernaast. De verhaaltjesmaker. Voortdurend onderweg naar zichzelf, onafhankelijk, vrij, optimistisch. Een man met levenservaring, die z’n lesjes wel geleerd heeft. Een muziekfanaat trouwens, die met De Regiotap een succesvol live programma met artiesten neerzette. Het is ’t er een, die kale Willie. Laat maar kletsen die kerel. In feite is hij een halve entertainer. Net zo makkelijk houdt hij een presentatie als een dag lang de touwtjes in handen. Sprekend.
Willie Oosterhuis combineert humor met maatschappelijke betrokkenheid en komt met verrassende invalshoeken.

Willie is te boeken als presentator, spreker, dagvoorzitter, gespreksleider, rondemiss en voor diverse ander functies!

www.regiotap.nl


Uitgelicht filmpje

Willie Oosterhuis

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Willie Oosterhuis

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team