Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Xander De Buisonje

Gage vanaf € 8.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act incl. live piano
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Xander De Buisonje


Xander de Buisonje is een zeer populaire zanger. Hij werd in 1998 in 1 keer bekend door het liedje "Hou me vast", dat goed scoorde in de hitlijsten. Dat was toen hij nog bij de band Volumia zong.

Xander de Buisonje zingt nu solo en heeft een eigen cd uitgebracht. Xander de Buisonje begon zijn carriere als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia!

De allereerste single van Volumia! uit september 1997; "Het is over", haalde alle hitlijsten. De single "Afscheid", ook afkomstig van het album, heeft in 1998 voor de definitieve doorbraak van Volumia! gezorgd. De opvolger van "Afscheid" is de wonderschone ballad "Hou me vast". De single bestormde alle hitlijsten met grote snelheid en werd bekroond met goud. Het album "Volumia!" was in Nederland binnen de kortste keren goud en niet lang daarna platina. Ook in Belgie werd het album van Xander een groot succes.

In juni 2001 verscheen het derde en laatste album "Puur" van Xander de Buisonje. Op dit album staan 13 juweeltjes van popsongs, allemaal door Xander geschreven. In 2001 stopte de band en gaf Xander de Buisonje aan solo verder te gaan. 14 maart 2003 is zijn eerste single "Ik zie" uitgekomen, wat een groot succes werd. In dat zelfde jaar bracht Xander de Buisonje een album uit, "Hemelsbreed".

Met een optreden van Xander de Buisonje haalt u dan ook een topentertainer en een rasartiest in huis. Succes is gegarandeerd!

Note: Xander de Buisonje is ook te boeken voor een 1 x 50 minuten durend mini-concert met band vanaf: € 10.500,- (exclusief geluid)


Uitgelicht filmpje

Xander De Buisonje

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Xander De Buisonje

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team