Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Yes-R

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten tape
Geluid Incl. monitor- en/ of B-set
BezettingIncl. DJ/ MC
Genre Urban


Yes-R


Yes-R (Yesser Roshdy, 1986) is een MC uit Amsterdam-Oost die bekend staat om zijn swingende flow. Zowel als rapper als acteur is hij zeer geliefd bij de Nederlandse jeugd.

Geïnspireerd door zijn neef Ali B besloot Yes-R op 13 jarige leeftijd dat hij rapper wilde worden. Op zijn 14e deed hij voor het eerst mee aan een talentenjacht waar hij de tweede plaats won. Net als zijn neef had hij de smaak van het optreden meteen te pakken en is hij sindsdien niet meer van het podium af te slaan. Hij maakte twee jaar lang deel uit van de hiphopformatie Ongerept. Na zijn vertrek uit de deze groep besloot Yes-R als soloartiest verder te gaan.

In 2004 sleepte Yes-R de publieksprijs binnen van de meest toonaangevende talentenjacht, de Grote Prijs van Nederland. Dit zorgde voor veel publiciteit en nog meer bekendheid voor de ambitieuze Yes-R. Zijn eerste single werd uitgebracht onder de naam Stel je voor featuring Baas B. Bij het grote publiek werd Yes-R echt bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht.

Yes-R's tweede album Zakenman ligt sinds juni 2007 in de winkels. Van dit album verscheen de single Hey schatje. Eind 2007 scoorde Yes-R samen met Ali B, Darryl en Gio een grote hit met Groupie Love.

In 2008 werd Yes-R's single 'Uit Elkaar' een grote hit en ook in Suriname werd dit een nummer één hit.


 


Uitgelicht filmpje


Yes-R in het nieuws

Yes-R

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Yes-R

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team