Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Zomaer

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 3 personen
Genre pop Nederlandstalig                    

Zomaer


Bart, Robin en Thomas vormen met z’n drieën de frisse vrolijke Nederlandse Boyband Zomaer. Bekend van o.a. Holland’s Got Talent en de muziekzender XITE waar de jongens een eigen tv item hebben genaamd ‘De Boyband Bucketlist van Zomaer’. Wat het geheime recept van Zomaer is? Pak een vleugje Nielson, een wolkje Nick & Simon, een hapje Acda en de Munnik en giet het geheel af met een One Direction sausje. Vrolijke, aanstekelijke zelf geschreven nummers en covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. EERSTE SINGLE ZOMAER ‘MISSCHIEN VERLIEFD’ IS EEN GROOT SUCCES. De band ZOMAER (bekend van o.a. Holand’s Got Talent & Ponkers) bracht donderdag 9 april hun single “MISSCHIEN VERLIEFD” uit en de volgende dag stond deze op #3 in de Itunes hitlijst. Zomaer schreef dit nummer zelf i.s.m. Robert D. Fischer. Robert is Songwriter/Producer bij BMG Talpa Music en werkte met o.a. Glennis Grace, Gerard Joling, Mainstreet e.v.a.

Hun energieke optredens werken erg aanstekelijk en ze zijn echte sfeermakers op ieder event of feest. Zowel op grote podia’s als in een intieme akoestische setting laten ze iedereen meegenieten. Ze houden van muziek, ze houden van feestjes maar het meeste houden ze er van om mensen te vermaken en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.  Zie hier de Holland’s Got Talent auditie van Zomaer die er voor zorgde dat die zelfde avond en ook de dag erna de naam #zomaer meerdere malen TrendingTopic waren op alle Social media.

Zomaer inhuren / boeken? Bel 0412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van Zomaer


Uitgelicht filmpje

Zomaer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Zomaer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team